Gelaatsbehandelingen

 
   

Diverse behandelingen aangepast aan uw huidtype zijn mogelijk.

In overleg met u wordt bepaald wat uw wensen zijn. Ook voor de mannenhuid heeft Henriëtte Faroche een speciale verzorgingslijn, afgestemd op de mannenhuid.

   

Behandelingen

 
   

De basisbehandelingen (ieder huidtype)
Er zijn vijf basisbehandelingen met producten afgestemd op de verschillende huidtypen die tevens rijkelijk aangevuld zijn met Faromatique concentraten.

Hydrasence behandelingen voor de droge huid

€ 42,50

Regufin behandelingen voor de gemengde tot normale huid

€ 42,50

Matifiante behandelingen voor de vette/onzuivere huid

€ 42,50

Sensilence behandelingen voor de gevoelige huid

€ 42,50

Collastine behandelingen voor de rijpere huid

€ 42,50

   

De basisbehandelingen zijn ideaal om u kennis te laten maken met de Henriëtte Faroche producten. In deze basisbehandelingen wordt gemasseerd met de heerlijke Faromatique concentraten. Deze Faromatique concentraten zijn rijk aan essentiële oliën. Oliën die diep doordringen tot in de bloedbaan en zo intensief in alle huidlagen hun werkstoffen afgeven.

   

Brilliant behandeling verrijkt met vitamine E (rijpere huid)

€ 54,00

Deze behandeling met de vitamine E producten is speciaal voor de huid die om een intensievere verzorging vraagt. Deze voedende en beschermende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt. De vitamine E zorgt ervoor dat stuwingen in de huid worden opgeheven, vandaar dat deze behandeling vaak wordt toegepast bij een huid met teleangiëctasieën.

   

Farorisan Fruitzuren gelaatsbehandeling (rijpere huid)

€ 46,00

Fruitzuren stimuleren de zelfvernieuwing. Vertoont uw huid hier en daar wat (onderhuidse) verstoppingen, of heeft uw huid een vale uitstraling? Dan is een fruitzuur behandeling ideaal! Vooral na een winterperiode of wanneer u met hormoonproblemen te maken hebt, is dit een doeltreffende behandeling. Zeker wanneer u de behandeling thuis ondersteunt met de Farorisan 24-uurs crčme.

   

Active Age anti-verouderings gelaatsbehandeling (rijpere huid)

€ 54,00

Huideigen stoffen kunnen dieper in de verschillende huidlagen doordringen. In deze anti-verouderingsbehandeling wordt gewerkt met producten die ceramides bevatten. Deze ceramides zijn huideigen stoffen, welke van binnenuit de collageenvorming in de huid stimuleren. Collageen zorgt voor de versteviging van de huid. Deze behandelingen is uitermate geschikt voor een rijpere, verslapte huid.

   

Active Age hydraterende gelaatsbehandeling (vochtarme huid en rijpere huid)

€ 59,00

Een behandeling specifiek voor de vochtarme huid. In deze behandeling wordt gewerkt met een vliesmasker. Dit vliesmasker heeft sterk hydraterende eigenschappen en bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen en kaviaarextracten. De collageen en kaviaar in dit masker zorgen tevens voor een intensieve huidversteviging. Deze behandeling is ook ideaal toe te passen bij een vette/onzuivere huid.

   

Active Age celherstellende gelaatsbehandeling (ieder huidtype)

€ 54,00

Een overgevoelige, reactieve huid heeft een speciale verzachtende behandeling nodig. Voelt uw huid trekkerig en/of branderig aan of vertoont uw huid een vlekkerig uiterlijk, dan is deze behandeling geschikt voor u. In deze behandeling wordt gewerkt met een melkproteďne welke huidbeschadigingen hersteld en de natuurlijke afweer van de huid versterkt.

   

Active Age Eye Lift (vochtarme huid en rijpere huid)

€ 28,50

Voor de verzorging van de huid rondom de ogen heeft Henriëtte Faroche een specifieke behandeling ontwikkeld. Namelijk de Active Age eyepads voor een behandeling in de schoonheidssalon en thuisgebruik. De eyepads bevatten 100% gevriesdroogd collageen. De pads zijn vrij van chemische toevoegingen en parfum. Deze extra verzorging van uw ogen, kan in elke Henriëtte Faroche behandeling opgenomen worden.

   

Farotherm modellerend masker gelaatsbehandeling (ieder huidtype)

€ 59,00

In deze behandeling wordt gewerkt met het Farotherm modellerend gipsmasker. Door de afsluitende en verwarmende eigenschappen van dit gipsmasker zorgt dit masker voor een diepere opname van de werkstoffen die er onder worden aangebracht. Door een juiste opbrengmethode werkt dit masker zeer modellerend voor de huid.

   

Vitamine C gelaatsbehandeling (rijpere huid)

€ 51,00

Een behandeling welke een intensief verzorgende en vitaliserende werking heeft op de huid. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt. Verder werkt vitamine C nog meer dan vitamine E als beschermer tegen vrije radicalen. Deze behandeling geeft de huid een ware oppepper en hult deze in een frisse sensatie.

   

Vitamine C lift-off behandeling (ieder huidtype)

€ 59,00

Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water het meest belangrijke component van de huid is. Dit zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de spa Vitamine C lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker dat de huid compleet hydrateert. Dit masker wordt binnen een aantal minuten een fijne rubberen laag welke de huid op gaat spannen. Hierdoor werkt deze behandeling zeer liftend.

   

Nieuwe behandeling van Henriëtte Faroche:
Caviar energizing concept

€ 65,00

Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. Het hoogwaardige werkstoffencomplex zorgt voor een diepgaande en langdurige verzorging van de huidcellen en draagt bij aan de versterking van de huidbarričre. Actieve ingrediënten als GGP, aminozuren, jodium, plankton en sporenelementen stimuleren de celvernieuwing. De vitale, frisse en stralende conditie van de huid houdt langer aan en zal er strakker en jonger uitzien.

   

Faromatique behandeling (ieder huidtype)

€ 46,00

Met de Faromatique behandeling stelt Henriëtte Faroche de gehele kracht van planten in dienst van de schoonheid van de huid. In deze behandeling wordt zeer intensief gewerkt met 100 procent puur natuurlijke essentiële oliën. Deze essentiële oliën dringen door tot in diepere huidlagen, en zelfs tot in de bloedbaan. Hierdoor is deze behandeling zeer intensief en doeltreffend voor de meeste huidtypen.

   

Intense Quick ampul behandeling (ieder huidtype)

€ 27,50

Wilt u een snelle oppepper tussen de normale gelaatsbehandelingen in? Dan is een Quick ampul behandeling de oplossing. In deze 45 minuten durende behandeling wordt uw huid kort maar zeer intensief aangepakt met ampullen welke geschikt zijn voor uw huidtype.
 
Hydraforce homme behandeling: Moisturizing action & anti-ageing

€ 57,50

De salonbehandeling met het Faroche homme hydraforce lift off masker is ontwikkeld om de huid te voeden, intensief te hydrateren en soepel te houden. Het masker bevat Vitamine E en provitamine A die ervoor zorgen dat de huid beschermd wordt tegen vrije radicalen. Vitamine E herstelt de vochtbalans in de huid en heeft een anti-ageing effect, vitamine A beschermt de huid van schadelijke UV straling en zorgt ervoor dat cellen sneller herstellen. Dit masker geeft de huid een ware oppepper! Door de toevoeging van ampullen worden er nog meer actieve werkstoffen aan de huid gegeven, waardoor de versteviging van de huid wordt gestimuleerd. Na de behandeling is het effect dan ook direct zichtbaar: fijne lijntjes en de huid ziet er frisser en jonger uit.

 
Homme eye lift behandeling: Collageen boost

€ 28,00

De Faroche Homme Eye lift behandeling geeft de tere huid rondom de ogen een hydratatie boost en verlicht de tekenen van vermoeidheid en stress. Ook de verschijning van droogtelijntjes wordt effectief aangepakt. Direct na de behandeling met Eye lift pads is het resultaat al zichtbaar. De huid rondom de ogen ziet er stralender uit en door het liftend effect zijn de lijntjes zichtbaar verminderd.

 

 

 

 

 

Overige behandelingen

   
     

Wenkbrauwen  in model epileren

 

€ 10,00

Wenkbrauwen onderhoudend epileren

 

€   2,50

Comedonen/milia verwijderen (per 5 minuten)

 

€   2,50

Wimpers of wenkbrauwen verven

 

€ 11,50

Wimpers en wenkbrauwen verven

 

€ 16,00

Harsen bovenlip of kin

 

€   9,50

Harsen bovenlip en kin

 

€ 12,50

Harsen onder- of bovenbenen

 

€ 22,50

Harsen onder- en bovenbenen

 

€ 40,00

Harsen bikini lijn

 

€ 22,50

Make-up aanbrengen vanaf

 

€ 17,50