Gel lak nagels

 

 

NIEUW:
Gel lak voor verzorgde, natuurlijke nagels: perfecte kleur, perfecte glans… wel 2-3 weken!

 

Verzorgde, vrouwelijke handen kosten tijd en aandacht. Normale nagellak blijft hooguit slechts enkele dagen mooi. Met de gel lak blijven nagels wel 2-3 weken prachtig glanzend en chic. Gel lak is géén kunstnagel, maar een speciale nagellak die op professionele wijze wordt aangebracht en met behulp van een UV lamp gedroogd.

Doordat de lak erg sterk is blijft hij lang zitten, zonder glans te verliezen of af te brokkelen. Gel lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken en verstevigt uw natuurlijke nagel. De gel lak is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. De gel zorgt voor een prachtige glans.

U kunt kiezen voor transparante lak of voor een mooie kleur. Kiest u voor de transparante lak, dan kunt u uw nagels thuis indien gewenst met traditionele nagellak lakken, over deze gel heen. De hechting en houdbaarheid van traditionele nagellak is beter op gel lak. Traditionele nagellak kan ook over gekleurde gel lak aangebracht worden, het resultaat is afhankelijk van de dekking van de traditionele nagellak. Gel lak is geschikt voor natuurlijke nagels en kunstnagels.

 
De behandeling

De nagels worden in vorm gevijld, vetvrij gemaakt en voorzien van een laagje kleurloze lak. Daarna kiest de klant de gewenste kleur. Er is volop keuze uit een ruim assortiment met mooie kleuren. Nadat de kleurlaag één of tweemaal is aangebracht wordt de nagel voorzien van een toplaagje.

Ondanks er een aantal laagjes over elkaar worden aangebracht, heeft dit geen dikke nagel als resultaat. De gel lak blijft gemiddeld 2-3 weken zitten, dit is afhankelijk van de conditie van uw nagels. Uw nagels zijn na de behandeling direct droog; u kunt meteen door met uw bezigheden, zonder het risico te lopen dat de nagellak beschadigd raakt .

 

Gel lak nagellak is een uitkomst voor iedereen die verzekerd wil zijn van mooie, verzorgde nagels.

 

CADEAU TIP: Natuurlijk kun je ook een gel lak-manicure cadeau geven!

 
Gel lak aanbrengen

€ 25,00

Transparante gel lak aanbrengen

€ 21,50

Gel lak verwijderen

€ 10,00

Repareren, per nagel

€ 2,50