Welkom op de site van schoonheids- en pedicure praktijk Josephine van Mensvoort.

Al ruim 15 jaar ben ik actief als schoonheidsspecialiste en pedicure in Veldhoven. In mijn salon kunt u terecht voor gelaatsbehandelingen en voor voetbehandelingen in diverse prijsklassen.

Voor de schoonheidsbehandelingen werk ik met het merk HenriŽtte Faroche.  Dit merk is gebaseerd op natuurlijke extracten van bloemen en planten waarbij alle producten en behandelingen ťťn ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuiver natuurlijke producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging.

Voor de voetverzorging heb ik gekozen voor Courtin Tea Tree olie producten. Ook dit is een puur en natuurlijk product gebaseerd op essentiŽle oliŽn met uitgebreide toepassings mogelijkheden.

Sinds enige tijd heb ik mijn praktijk uitgebreid met een speciale behandeling voor huidverjonging en huidverbetering: microdermabrasie. Een microdermabrasie behandeling zorgt voor direct zichtbare huidverbetering en een gladde gave huid. Meer informatie vindt u onder het kopje microdermabrasie op deze website.

Ook permanente make-up is mogelijk in mijn salon. Hiervoor werk ik samen met een zeer ervaren vakspecialist die door middel van een speciale techniek altijd een natuurlijk resultaat weet te behalen. Met medische specificatie! Klik op het kopje permanente make-up voor meer informatie.

Wenst u een behandeladvies of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via 040-2537114. Ik geef u graag een persoonlijk advies!

Behandelingen zijn op afspraak, overdag en in de avond. Enkel contante betaling mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Josephine

 

www.hvmsupermarktadvies.nl - www.buitengewoonbier.nl - www.motortrailereindhoven.nl - www.hansvanmensvoortsupermarktadvies.nl