Permanente make-up

Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:

  • moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van  make up;

  • geen volle wenkbrauwen, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer heeft;

  • contactlenzen draagt;

  • allergisch is voor make up;

  • veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt;

  • smalle lippen heeft of vage lipcontouren;

  • er altijd perfect verzorgd uit wil zien.

 Prijzen zijn inclusief verdoving en nabehandeling.

De verdoving is een crèmeverdoving. Deze wordt aangebracht en moet 20 minuten intrekken. Gedurende de behandeling wordt extra bij verdoofd met een verdovingsvloeistof.

De permanente make-up wordt bij de eerste behandeling gezet. Na 4 weken vindt er een controle plaats en dan wordt een nabehandeling gedaan ( indien nodig).

Geadviseerd wordt de permanente make-up elk jaar ( tegen gereduceerde prijs ) te laten bijwerken om er steeds perfect uit te zien.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

       
Wenkbrauwen  
Bij deze techniek worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd in een kleur naar keuze.
Wenkbrauwen zacht ingeschaduwd

€ 295,00

   
Wenkbrauwen hairstroke    

 

Bij deze techniek worden de wenkbrauwen opgebouwd door middel van striping waardoor het effect van haartjes gerealiseerd wordt.

Wenkbrauwen hairstroke

€ 325,00

   
Eyeliners strak  
Bij deze techniek worden strakke eyeliners gezet in de kleur naar keuze.
Eyeliners boven

€ 180,00

Eyeliners onder

€ 150,00

Eyeliners boven + onder

€ 295,00

   
Design eyeliner 2-3mm  
Bij deze techniek die alleen toegepast wordt bij de boven eyeliners waarbij de eyeliners naar de buitenkant van het oog extra breed wordt aangezet.
  Design eyeliners boven

€ 225,00

  Design eyeliner 2-3mm en onderliner

€ 345,00

     
Shaded eyeliners   
Bij deze techniek worden strakke eyeliners gezet met een zachte uitgeschaduwde rand in dezelfde kleur.
Shaded eyeliners boven

€ 295,00

Extra gekleurde eyeliner

€ 150,00

 

 

 

Lipliner  
Bij deze techniek wordt de lipcontour versterkt door een mooie strakke lipliner. Zeer geschikt in een subtiele zachte kleur om een vervaagde lipcontour te corrigeren. Indien gewenst kan met een krachtige kleur een duidelijk zichtbare lipliner gezet worden.
Lipliner

€ 325,00

   
Shaded lips

 

Bij de techniek wordt de lipcontour versterkt door een mooie strakke lipliner in een kleur die de lip zoveel mogelijk benadert of 1 tint donkerder, vervolgens wordt de lip vanuit de lipliner gedeeltelijk naar binnen toe ingeschaduwd voor een subtiele voller effect te creëren.
Shaded lips

€ 395,00

 

 

Full Lips

 

De lippen worden volledig ingekleurd. Dat kan in een subtiele natuurlijke kleur bij bleke lippen, of wat meer expressief kleur voor vervanging van lippenstift.
  Full Lips

€ 395,00

 

 

Full Lips met lipliner

 

Hierbij wordt de liner in een medium tint gezet en de lippen in een tint lichter. Geeft een zeer expressieve, maar toch een zeer gedistingeerde mond met een prachtige uitstraling.
  Full Lips met lipliner

€ 475,00

 

 

LITTEKEN CAMOUFLAGE

 

Littekens kunnen, met name in het gelaat, zeer ontsierend zijn. Met Medical Micro Pigmentation kunnen de littekens gecamoufleerd worden zodat ze minder opvallen. Prijs is afhankelijk van de grootte van het litteken, een prijsopgave wordt vooraf bij de intake afgegeven.
 

 

  VITILIGO

 

Bij de pigmentstoonisziekte vitiligo verdwijnt het pigment in de huid en blijven witte plekken over. Deze kunnen weer in een tint gepigmenteerd worden zodat het veel minder opvalt. Prijs is afhankelijk van de grootte van de vlekken, een prijsopgave wordt vooraf bij de intake afgegeven.
 

 

AREOLA

 

Wanneer na borstkanker de borst verwijderd wordt, kan er met verschillende technieken een nieuwe borst gereconstrueerd worden. De tepel gaat echter in de meeste gevallen verloren. Met Medical Micro Pigmentation worden nieuwe tepels op de borstreconstructie gepigmenteerd, zodat de vrouw zich weer compleet vrouw voelt.
Areola 1 borst

€ 350,00

Areola 2 borsten

€ 600,00

   
Met deze techniek is het ook mogelijk om onregelmatige natuurlijke tepels weer in balans te brengen of om bij kleine tepels een grotere tepelhof te pigmenteren.
 

 

PIGMENT REMOVAL

 

Heeft u uw permanente make-up laten zetten door een onervaren persoon en bent u niet tevreden over het resultaat, dan bent u toch welkom. Met de pigment removal techniek wordt de oude permanent make-up verwijderd en kan desgewenst een nieuwe correcte permanente make-up gezet worden.
 

Prijs is afhankelijk van de complexiteit en mogelijkheden, een prijsopgave wordt vooraf bij de intake afgegeven.