Producten

 

 

Gezichtsbehandelingen

In mijn salon werk ik met de huidverzorgingsproducten van HenriŽtte Faroche voor mannen en vrouwen.

 

Alle producten van HenriŽtte Faroche hebben ťťn ding met elkaar gemeen: De kracht van de natuur. HenriŽtte Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliŽn. Deze oliŽn, ook wel aromatherapie genoemd, zijn pure extracten uit bloemen en planten met een zeer intensieve werking. Deze wetenschap bestond al 5000 jaar geleden in China en wordt nog steeds op brede schaal toegepast.

 

HenriŽtte Faroche gebruikt de intensieve werking van de geurige aromatische oliŽn van bloemen en planten voor een weldadige totale huidverzorging. Zij werken met 100% natuurlijke essentiŽle oliŽn uit extracten van bloemen en planten met een intensieve werking. Met de zeven concentraten kan er voor ieder huidprobleem een oplossing  gevonden worden.

 

De concentraten zijn opgebouwd uit 100% zuiver natuurlijke etherische of essentiŽle oliŽn ook aromatherapie genoemd. Deze oliŽn zijn sterk geconcentreerde extracten van bladeren, bloemen, vruchten, stengels, hout en wortels.  Deze oliŽn zijn verantwoordelijk voor de stofwisseling  van een plant en ze worden dan ook beschouwd als de levenskracht ervan. Een etherische olie is het meest subtiele deel van een plant.

 

De uitdrukking oliŽn doet vermoeden dat deze vet zijn en glimmen op de huid. Etherische oliŽn zijn absoluut niet vet en elke olie heeft zijn specifieke werking. De werking is bijzonder krachtig en snel. De diepe werking maakt de aromaís bijzonder geschikt voor een goed resultaat bij huidverzorging.

 

HenriŽtte Faroche heeft exact die etherische oliŽn samengebracht die zorgen voor een snelle celregeneratie en die probleemoplossend werken bij specifieke huidproblemen. Een oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging.

 

De oliŽn hebben de eigenschap om diep in de huid hun werk te doen en geven in combinatie met de werkzame stoffen in de HenriŽtte Faroche crŤmes en maskers een ongekend resultaat. De HenriŽtte Faroche producten voor thuisgebruik sluiten perfect aan bij de behandeling in de salon.
Door een goede en dagelijkse verzorging blijft uw huid in goede conditie. HenriŽtte Faroche heeft een gemakkelijk te volgen 3-stappen thuis-verzorgingsplan ontwikkeld.

 

 

HenriŽtte Faroche producten zijn niet getest op dieren. HenriŽtte Faroche mag daarom gebruik maken van het ` Proefkoneenī  logo.

 

HenriŽtte Faroche biedt professionele producten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

 

Voetbehandelingen

Voor voetverzorging heb ik gekozen voor de Courtin Tea Tree Oil producten.

 

Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zťťr natuurlijke productiemethode met strenge kwaliteitscontroles geeft een productzuiverheid van 100%.

 

Tea Tree olie heeft een bijzonder heilzame werking. Het kan onverdund aangebracht worden voor diverse problemen. Ondanks de sterk antiseptische werking irriteert Tea Tree olie de huid niet. De olie is schimmelwerend , kiemdodend en niet giftig. Het tast het gezonde huidweefsel niet aan en bevordert de normale celgroei en celvernieuwing. Door zijn oplossend vermogen is Tea Tree olie in staat diep door te dringen in huidlagen en zelfs onder nagels.

 

De Courtin voetverzorgingsproducten zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Door de intensieve werking zijn Courtin producten met name geschikt voor tal van voetproblemen zoals zweetvoeten, schimmelinfecties op huid en nagels, wintervoeten, eczeem, droge en ruwe voeten, kloven, etc.

 

Courtin heeft een aantal verzorgingsproducten voor thuisgebruik zoals hand & voetcrŤme,  klovencrŤme, deospray en het voetbad. Nagelolie die zeer preventief werkt om gespleten nagels te voorkomen en doeltreffend beschermd tegen schimmels. Bij aankoop van de producten krijgt u uitleg en een folder met de uitgebreide toepassingen van Tea Tree olie.